Online Congres
6e Jaarcongres Gezondheidsrecht

Over dit congres

Organisatie
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch in samenwerking met GZR Updates (Boom Juridisch)

Datum:
Vrijdag 4 december 2020

Locatie:
Online – U neemt deel op afstand

Online – veilig en interactief!
In verband met de coronamaatregelen wordt het congres een online evenement. De sprekers nemen plaats in onze studio op locatie en u neemt deel vanuit uw (thuis)werkplek via Zoom. Ook online is interactie gegarandeerd. U bent gewoon te zien en te horen voor de sprekers, u kunt vragen stellen en deelnemen aan polls. Ook ontmoet u elkaar tijdens de pauzes in de online ‘koffiecorners’. Zo zorgen we samen met u en de sprekers voor een hoogwaardig congres, zoals u dat van ons gewend bent. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk deze video voor een impressie van een online congres van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch: https://www.kerckebosch.nl/actueel/online-congres-zo-werkt.

Heeft u nog vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via klantenservice@kerckebosch.nl.

Tarieven
€ 495,00 excl. BTW per persoon.

Abonnees GZR Updates en Tijdschrift voor Gezondheidsrecht betalen € 395,- per persoon excl. btw. Gebruik kortingscode B00m100GZR20 om uw korting te activeren.

Gratis bij uw inschrijving: twee maanden toegang tot GZR Updates gezondheidsrecht
GZR Updates (Boom Juridisch) biedt dagelijks een helder overzicht van de nieuwste relevante uitspraken, annotaties en nieuws op het gebied van gezondheidsrecht. GZR Updates staat onder hoofdredactie van mr. dr. Rolinka Wijne. Met een deskundige redactie worden de uitspraken voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Via de tweewekelijks e-mailattenderingen blijft u razendsnel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Bent u nog geen abonnee? Dan krijgt u als deelnemer aan het congres 2 maanden gratis toegang tot GZR Updates. Na deze proefperiode zal Boom Juridisch met een speciaal aanbod contact met u opnemen.

Annulering
Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75,- excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Bestemd voor
Dit jaarcongres (academisch niveau) is bestemd voor juristen bij:

 • Advocatenkantoren
 • Zorginstellingen
 • Letselschadebureaus
 • (Medisch) Verzekeraars
 • Overige juridisch adviseurs letselschade
 • Rechtshulpverleners
 • Rechterlijke macht

Accreditatie

 • NIVRE (in aanvraag)
 • NOvA 1.00 PO-punten
  Niet Juridisch
 • NOvA 4.00 PO-punten
  Juridisch